2021-10-09 19:09:11

Nacionalna oznaka kvalitete za eTwinning projekt

eTwinning nacionalna služba za podršku dodijelila je Nacionalnu oznaku kvalitete za rad na međunarodnom projektu Safer Internet Day 2021. učiteljici matematike i informatike Valentini Pajdaković  i učenicima 7.a i 7.b razrednog odjela 2020./2021. školske godine.

                   

eTwinning oznaka kvalitete dodjeljuje se učiteljima koji su surađivali na izvrsnim eTwinning projektima i znači da je projekt ispunio određene državne standarde kvalitete koji se odnose na pedagošku kreativnost, uključenost u kurikulum, suradnju među partnerskim školama, uporabu tehnologije, postignute rezultate kao i detaljno dokumentiranje projektnih aktivnosti. Učenicima koji su sudjelovali u projektu dodjeljuje se oznaka kvalitete za učenike.

Učiteljici i učenicima čestitamo na ovom priznanju i zahvaljujemo na uloženom trudu !

Tijekom  2020./2021. školske godine s učenicima 7.a i 7. b razrednog odjela, na nastavi Informatike, provedene su različite aktivnosti s ciljem proširivanja postojećih i stjecanja novih znanja o sigurnosti na internetu. U projektu je sudjelovalo ukupno 23 učenika. Stečena znanja i kreativnost učenici su pokazali izradom različitih digitalnih sadržaja, a središnja aktivnost bila je snimanje zajedničke rap pjesme svih projektnih partnera. Rap pjesmu učenika naše Škole koja je nastala suradničkim radom, na zadanu glazbenu podlogu, možete poslušati ovdje, a zajedničku rap pjesmu svih projektnih partnera možete poslušati ovdje.

Za učenike 7. razreda ovo je bilo prvo iskustvo sudjelovanja u eTwinning projektima, a ovo je ujedno prvi eTwinning projekt naše Škole koji je nagrađen ovim značajnim priznanjem.

                                                                   ravnateljica Jasminka Devčić


Osnovna škola zrinskih i frankopana Otočac