preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
e-Škole

e-Škole

ednevnik

 

pet za net

 

logo portal za skole

logo lms carnnet

logo carnet

 

 

logo suradnici

edu hr logo

 

 

 

cert logo

google logo

 

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 12. 2011.

Ukupno: 901040
Danas: 7
Vijesti

Sudjelovanje na CARNET-ovoj konferenciji za korisnike

U Konvencijskom centru Šibenik, od 6.-8. studenoga, održana je 21. CARNet-ova konferencija za korisnike, pod nazivom “Na granici mogućega“. Najveća konferencija u području primjene IKT-a u obrazovanju u Republici Hrvatskoj, ove godine je okupila više od 1100 ravnatelja, učitelja, nastavnika i profesora, informatičkih stručnjaka i gospodarstvenika iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija.


              

Tijekom tri dana konferencije predstavljen je opširan, raznolik i vrlo sadržajan program organiziran prema glavnim temama: Učenik u fokusu, Sadržaj je kralj, Učitelj nove generacije, Tehnologija za promjene, Škole školama te Tehničke teme.

Na Konferenciju su pozvani i učitelji koji su se istakli svojim angažmanom i sudjelovanjem u projektnim aktivnostima u sklopu pilot projekta e-Škole.  OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac predstavljala je Valentina Pajdaković, učiteljica matematike i informatike, koja je na Konferenciji održala Ogledni sat matematike u interaktivnoj učionici. Ogledni sat za učenike petog razreda pripremljen je prema temeljnim postavkama Škole za život te u skladu s kurikulumom matematike i niza međupredmetnih tema. Učitelji koji su imali priliku prisustvovati Oglednom satu izrazili su iznimno veliko zadovoljstvo prezentiranim aktivnostima za učenike te mogućnostima primjene novih stečenih znanja iz područja IKT-a.

                           

Više informacija o navedenim temama dostupno je u cjelovitom programu na službenoj stranici Konferencije. Putem CARNetove usluge Meduza uskoro će biti dostupne snimke interaktivnih izlaganja  i plenarnih predavanja prezentiranih na Konferenciji. Pozivamo sve odgojno-obrazovne radnike da se detaljnije upoznaju sa raznovrsnim i kvalitetnim sadržajem Konferencije, koji donosi brojne ideje za primjenu u nastavnom procesu svih nastavnih predmeta i područja znanosti. 

                                                                              Ravnateljica Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Valentina Pajdaković   datum: 11. 11. 2019.

 

Ova mrežna stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. 

Detaljnije informacije dostupne su putem sljedeće poveznice


Kalendar rada

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Školska knjižnica

Arhiva dokumenata

Korisni linkovi
Institucije

Obrazovanje


RSS Reader
preskoči na navigaciju